Nieuws

Zilveren medaille

Zilveren medailleEen zilveren medaille is de perfecte sportprijs om tijdens evenementen of sportwedstrijden uit te reiken. Deze prijzen zijn niet alleen perfect om weg te geven aan de winnaar van de tweede plaats. Bij sportwedstrijden is deze medaille het bewijs dat sporters bij de beste sporters in hun sport horen. Bij Sportprijzen Nederland kunt u deze sportprijzen in verschillende varianten bestellen.

De teksten in deze zilverkleurige medailles worden gratis gegraveerd. Daarnaast is het mogelijk om de medaille te voorzien van een sportafbeelding, logo en halslint. Hierdoor kiest u voor een gepersonaliseerde sportprijs.

Een zilveren medaille is een blijvende herinnering aan deelname aan een evenement. Deze medailles maken het evenement af!

Goedkope zilveren medailles bestellen

We hebben een uitgebreide keuze aan zilveren medailles. Al onze medailles kunnen bovendien gegraveerd worden met een eigen tekst. U bent er bij ons zeker van dat u de beste sportprijzen krijgt tegen scherpe prijzen We bieden gratis gravures bij elke gekochte medaille om een ​​unieke en gepersonaliseerde beloning te creëren. We bieden verschillende medailles voor verschillende sportsectoren, waaronder medailles voor golf, darts, pool en snooker, rugby, motorsport, wielrennen, cricket, voetbal en atletiek.

Medailles van Sportprijzen Nederland

Een wedstrijd of evenement is niet af zonder sportprijs. Daarom vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan medailles van zilver:

  • Medailles gegraveerd;
  • Medailles gelabeld;
  • Massa medailles;
  • Carnavalsmedailles;
  • Zelf ontworpen medailles.

Graveren

Als u op zoek bent naar gepersonaliseerde gegraveerde medailles voor uw sportevenement, biedt Sportprijzen Nederland hier de oplossing. Bij ons kunt u terecht voor een brede selectie aan zilveren medailles tegen lage prijzen. Of sporters nu een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd bij het lopen van een marathon, tweede zijn geworden tijdens een sportwedstrijd of hebben deelgenomen aan een evenement, voor iedereen is een geschikt prijs te vinden. Onze gegraveerde medailles van topkwaliteit kunnen ook worden aangepast met logo en tekst. Onze gegraveerde medailles zijn een zeer speciale beloning!

Waarom zilveren medailles kopen bij Sportprijzen Nederland

We hebben een grote collectie aan zilveren medailles tegen scherpe prijzen. Dit maakt Sportprijzen Nederland de goedkope oplossing wanneer u op zoek bent naar zilveren medailles of andere sportprijzen. Persoonlijke gravure is mogelijk. De prijzen worden gegraveerd met een hoogwaardig laserproces voor de allerbeste kwaliteit. We hebben de grootste selectie medailles die overal beschikbaar zijn. Onze zilveren medailles zijn verkrijgbaar in een groot aantal stijlen, waardoor u altijd een geschikte prijs vindt.

Back to list